лазерная резка - резка металла

Технологія лазерного різання і алюміній

Автор: shatolamatДата: 15/11/2021

Алюміній – один з найбільш затребуваних металів, він знайшов своє широке застосування на різних виробництвах. Однак, працювати з цим матеріалом іноді буває досить складно. Особливо, якщо мова йде про використання технології лазерного різання.

Проблема полягає в тому, що алюміній має досить високі показники теплопровідності, а також його поверхня є світловідбиваючою. Ці два параметри в значній мірі ускладнюють обробку алюмінію.

Подібні проблеми виникають також і при обробці нержавіючої сталі. Для обох матеріалів можна використовувати один і той же алгоритм роботи. До технології лазерного різання необхідно додати ще й технологію стисненого газу, а також дещо збільшити потужність. Таким чином можна буде гарантувати високу якість обробки алюмінію і нержавіючої сталі.

Однак слід враховувати, що додаткові зусилля при обробці обов’язково позначаться на собівартості, тому замовник повинен розуміти, чому вартість обробки буде дещо вищою, ніж аналогічна обробка інших металів. Більше подробиць про обробку алюмінію ви зможете дізнатися у фахівців нашої компанії, зателефонувавши за телефонами, які вказані на сайті.