Лазерне різання металу і підбір матеріалу

Автор: Vitalii KapliaДата: 22/10/2018

Самою популярною і затребуваною технологією з обробки металу, без сумніву, є лазерне різання металу. На сьогоднішній день існує велика кількість різноманітних лазерів, які застосовуються під час роботи з металом. До їх переваг можна віднести і те, що лазери мають високі показники точності, і те, що лазери не створюють механічного впливу на матеріал.

В тому числі, технологія лазерного різання металу стала популярною і в Україні, особливо в середовищі тих із споживачів, які вимагають високої швидкості виконання робіт, високої точності і якості обробки металу. Як правило, такі споживачі використовують метал, оброблений за допомогою лазерного різання, у своїй подальшій роботі. Вони не просто споживачі послуг компанії Stalone, вони ще й професіонали своєї справи, які вміють відрізнити якісно виконані роботи, від робіт, зроблених не на такому високому рівні.

Нашим клієнтам ми рекомендуємо, приймаючи рішення про застосування лазерного різання металу, враховувати фактор матеріалу. Пам’ятайте, що для цієї технології найкраще підходять такі матеріали, як сталь, алюміній і сплави на його основі, різноманітні кольорові метали. Крім того, технологія лазерного різання уможливлює обробку ще і ряду деформуючихся матеріалів.

Якщо вам необхідно провести роботи по обробці металу за допомогою лазера, зверніться до фахівців нашої компанії і ми надамо вам поради з усіх питань. Компанія Stalone гарантує високу якість і професійний підхід.