Робота з чорними металами

Автор: shatolamatДата: 16/05/2019

Існує упередження, що кольорові метали значно краще, ніж чорні. Але це дуже поверхневий погляд, оптимальність використання кольорових або ж чорних металів залежить від цілей і завдань, які ставить перед собою виробник.

Втім, вихідний матеріал має значення не тільки для замовника, але і для компанії, яка буде проводити обробку металу. Компанія Stalone виконує роботи як з кольоровими, як і з чорними металами, маючи на увазі при цьому довгий перелік особливостей. Так, якщо мова йде саме про чорні метали, то при обробці слід враховувати, перш за все, високу міцність матеріалів. Саме завдяки цій обставині виконувати згинання чорних металів досить складно і цей процес вимагає високого професіоналізму і спеціального устаткування.

Є ряд особливостей і в процесі різання чорних металів, тут слід віддати перевагу методу лазерного різання металу. Оскільки він дозволяє різати навіть досить щільні листи, мінімізувати втрати і гарантувати високу точність виконанних операцій. Крім того, в процесі лазерного різання чорного металу не виникає таких явищ, як деформація металу, немає ні сколів, ні зазубрин. Технологія лазерного різання дозволяє отримати рівний, без зазубрин, край.

Компанія Stalone надає послуги з лазерного різання і чорного, і кольорового металу, гарантуючи високу точність і швидкі терміни.