Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації

Автор: shatolamatДата: 16/06/2019

Розвиток компанії відбувається не тільки в тактичному напрямі (робота з клієнтами, підвищення якості продукції та розширення асортиментного ряду), але в і стратегічному напрямку. КомпаніяStalone зробила величезний крок у стратегічному напрямку. Нещодавно на засіданні Правління Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації було прийнято важливе рішення про прийняття групи наших компаній в члени асоціації.

У числі підприємств, які працюють в авіаційній галузі, Асоціації «Аеропорти України» прийняла в свої ряди і підприємства, які працюють з металом. Адже в аеропортах є багато деталей і багато робіт, які пов’язані з виробництвом міцних, надійних, якісних і унікальних металовиробів, таких як стійки під освячення, кронштейни, балки та інше.

Ми з великою радістю прийняли пропозицію, наші цілі і завдання в цьому напрямку дуже прозорі – зробити все від нас залежне, щоб аеропорти в нашій країні були комфортними, надійними і сучасними. Якщо нам надали довіру представники високоточної і дуже відповідальною галузі, то це вже є свідченням якості і нашої роботи, і нашої продукції. Для нашої компанії немає дрібниць – і все від кронштейнів для магазинів, до балок для аеропортів ми зобов’язуємося виготовляти на однаково високому рівні якості.