Властивості і застосування ніхрому

Автор: shatolamatДата: 03/10/2019

У своїй роботі компанія Stalone стикається з різними матеріалами, металами та сплавами. У цій статті мова піде про сплаві під назвою ніхром, його особливості та застосування.

Ніхром – це сплав на основі нікелю і хрому з додаванням марганцю (1,5%) і заліза. При цьому вміст нікелю і хрому в сплаві може варіюватися від 55 до 78% – нікелю, від 15 до 23% – хрому. Вперше сплав ніхрома був винайдений в 1905 році американськими вченими.

До переваг ніхрому можна віднести жароміцність і жаростійкість, високі показники пластичності, електричного опору, а також те, що він не магнітиться. А що стосується недоліків, то тут можна відзначити дуже високу вартість.

Найчастіше ніхром використовується для виробництва приладів і пристроїв, робота яких пов’язана з високими температурами.

Фахівці компанії Stalone можуть дати вичерпну інформацію щодо різних матеріалів, проконсультувати щодо того, який матеріал слід використовувати при виготовленні того чи іншого металовироби. Ми гарантуємо точність і правильність в наданні кожного виду послуг пов’язаних з обробкою металу, а також своєчасність і оптимальну ціну.