Виробництво металовиробів

Автор: shatolamatДата: 19/03/2020

І в світі металу є свої такі потрібні аксесуари. Точні технології і виробництво не терплять дрібниць, ми всі знаємо, як іноді не вистачає потрібних деталей або металовиробів.

Компанія Stalone виробляє на замовлення металовироби і металоконструкції будь-якої форми і призначення. У нас повний цикл виробництва і ми можемо позбавити наших замовників від непотрібних проблем.

Ми не тільки створюємо макет по вашому запиту, але і створюємо всю необхідну документацію, підбираємо оптимальний матеріал, перевіряємо і перепровіряємо розміри, підбираємо оптимальний спосіб виробництва і це ще до того, як почнеться безпосередня робота в виробничих цехах.

На виході ви отримаєте металовироби, металоконструкції або деталі саме тієї конфігурації, і саме в тих розмірах, які вам потрібні.

Крім того, ми враховуємо і економічну складову, висока технічна оснащеність і автоматизація нашого виробництва дозволяє нам знижувати собівартість виробництва і, як наслідок – ціну. У нас діє, як гнучка система знижок, так і прогресивний підхід до використання ресурсів.

Наприклад, ми цінуємо такий не відновлюваний ресурс, як час. Ми розуміємо, що є термінові і дуже термінові замовлення, тому завжди готові придумати зручну схему співпраці, в залежності від дедлайнів.