Переваги порошкового фарбування металів

Автор: shatolamatДата: 14/07/2020

Компанія Stalone надає широкий спектр послуг з металообробки та виробництва металевих виробів, у тому числі ми надаємо послуги з порошкового фарбування металів. Ця технологія має ряд дуже важливих переваг, в числі яких: варіативність, економічність, екологічність та інші.

Варіативність:

Технологія порошкового фарбування дозволяє отримати будь-який бажаний відтінок фарби. Більше того, є можливість отримати поверхню з різним ступенем глянцю або навіть рифлену поверхню.

Економічність:

Висока економічність даної технології досягається за рахунок того, що в процесі фарбування використовується практично вся фарба, а відсоток відходів дуже низький. Крім того, та частина фарби, яка в ході фарбування осіла на робочих поверхнях або на обладнанні, може використовуватися повторно.

На користь економічності процесу свідчить і та обставина, що при порошковому фарбуванні не використовуються розчинники, а отже заощаджується і час, який треба було б витратити на випаровування розчинника.

Екологічність:

Технологія порошкового фарбування є екологічно чистою, а фарба не містить шкідливих сполук. Крім того, в процесі фарбування практично не виділяється хімічний запах, а ризик загоряння мізерно малий.