дорожные знаки - производство дорожных знаков - компания Leant

Виробництво дорожніх знаків

Автор: shatolamatДата: 03/12/2020

Компанія Stalone — ваш надійний партнер не тільки в області металообробки, а й в області виробництва металовиробів. Ми за безпеку на дорогах, тому дуже уважно підходимо до питань виготовлення дорожніх знаків, покажчиків і знаків сервісу.

Виробництво дорожніх знаків в Україні суворо стандартизовано, наша продукція відповідає всім державним стандартам і нормам. Дорожні знаки виготовляються з листів оцинкованої сталі. Залежно від типу дорожнього знака, ця сталь може бути різної товщини: від 0,8 мм до 1,2 мм.

Борти будь-якого дорожнього знаку завжди відігнуті — це дозволяє надати виробу більшої міцності. Крім того в бортах проробляють отвори, які допоможуть правильно і швидко виконати монтаж.

На лицьову сторону дорожнього знака наноситься світловідбиваюча плівка, а також основне зображення. Важливо відзначити, що зворотна сторона дорожнього знака також має велике значення, для безпеки на дорогах і щоб не вводити водіїв в оману, її покривають сірою фарбою.

Замовити дорожні знаки будь-якого типу і в будь-якій кількості, можна зателефонувавши за вказаними на сайті телефонами, також в телефонному режимі наші фахівці можуть проконсультувати і дати відповіді на всі питання, пов’язані з виробництвом дорожніх знаків.