резка металла - волоконный лазер - технологии резки металла - резка металла киев

Правила різання сталі

Автор: shatolamatДата: 19/07/2021

Різання різних видів сталі можна виробляти із застосуванням декількох технологій, в тому числі, і лазерного різання (із застосуванням волоконного лазера). Компанія Stalone вважає якість найважливішим пріоритетом у своїй роботі, тому ми неухильно дотримуємося ряду важливих правил і завжди пам’ятаємо про найважливіші параметри різання сталі. У цьому матеріалі ми коротко розповімо про деякі з них.

Правило перше: перевіряти і перепровіряти ще раз фокусування лазерного променя. Слід пам’ятати, що заготовку необхідно вирівнювати по відношенню до лінз лазера.

Правило друге: перевіряти повітряний потік. При цьому важливо пам’ятати про захист персоналу і правила безпеки, так як різання металу – це дуже складний і потенційно небезпечний процес.

Правило третє: перевіряти регулювання ріжучого матеріалу. Необхідно стежити за станом сопла, так як його забрудненість може знизити якість різу.

Правило четверте: перевіряти температуру. Якщо лазер буде занадто гарячим, то край різу може виявитися неточним, що значно знизить якість.

Правило п’яте: профілактика обладнання. Стан техніки багато в чому обумовлює якість послуг, що надаються, тому не слід забувати про профілактику і своєчасний ремонт.