Ассоциация Аэропорты Украины

Співпраця з Асоціацією «Аеропорти України» Цивільної Авіації

Автор: shatolamatДата: 14/12/2020

У 2020-му році Stalone розпочала співпрацю з Асоціацією «Аеропорти України» Цивільної Авіації. Наша компанія тільки на перший погляд не має прямого відношення до авіації. Насправді ж ми можемо ефективно і результативно впоратися з низкою завдань, які сьогодні важливі для галузі.

Стоїть питання модернізації та реконструкції деяких інфраструктурних об’єктів, таких, як аеропорти. Для його вирішення знадобляться надійні підрядники, які працюють в області металообробки і виробництва металоконструкцій. Так, саме ми можемо гарантувати виготовлення високоякісних освітлювальних щогл, кронштейнів, кріплень, шаф для обладнання, огорож, розподільних бар’єрів, промислової арматури і так далі.

Комісія від Асоціації «Аеропорти України» Цивільної Авіації в грудні цього року відвідала наше виробництво. Партнери залишилися задоволені і нашою технічною оснащеністю, і кваліфікацією персоналу, і широким асортиментом продукції, що виготовляється. Довіра, надана представниками галузі, яка робить акцент на якість та безпеку, дуже значима для нашої ділової репутації. Ми сподіваємося на більш тісну співпрацю в майбутньому році.