металлическая мебель - металл в интерьере - лофт

Металева обробка в інтер’єрі

Автор: shatolamatДата: 24/12/2020

Метал вже давно зарекомендував себе як матеріал, який можна максимально широко використовувати. Величезна кількість напрямків в дизайні засновані на використанні металу в найрізноманітніших конфігураціях: металеві меблі, елементи декору та оздоблення.

Різні стилі базуються на використанні певних металів в оформленні інтер’єрів. Так, в стилі хай-тек найбільш доречним матеріалом буде нержавіюча сталь, яка і виглядає стильно, і прослужить довго. З нержавіючої сталі можна виготовити не тільки меблі, але і перегородки для зонування приміщення.

В інтер’єрах в стилі лофт завжди акцент на металах, і тут також часто використовується нержавіюча сталь, рідше — мідь. Особливо привабливо буде виглядати оздоблення стін металевими панелями або плиткою.

Останнім часом дуже популярним стає еклектичний стиль, головною його перевагою є широта — він дозволяє використовувати практично будь-які метали.

Компанія Stalone надає можливість замовити будь-який декоративний виріб з металу за індивідуальним замовленням. Ми можемо виготовити елементи будь-якої складності із застосуванням різних технік обробки металу.