Титанові сплави

Автор: shatolamatДата: 19/12/2019

Компанія Stalone працює з металом і надає цілий ряд послуг по обробці металу, виготовленню металовиробів і металоконструкцій. Якісна робота неможлива без знання основних властивостей і характеристик металів, тому ми постійно вивчаємо все нові і нові технології і готові ділитися корисною інформацією з вами.

У цьому матеріалі ми хочемо розповісти про основні характеристики титанових сплавів. І титан, і сплави на його основі мають цілу низку унікальних і дуже важливих для промисловості характеристик, таких як: високі показники корозійної стійкості, жароміцність, відносно мала щільність при відносно високій питомій міцності. Ці та багато інших характеристик мають колосальне значення і роблять титанові сплави незамінними.

Умовно всі титанові сплави можна поділити на три групи: конструкційні, жароміцні і сплави на основі хімічних сполук.

Важливо відзначити, що такий показник, як міцність є дуже значною характеристикою титанових сплавів, адже вони не поступаються в ньому навіть сталі.

Але не буває матеріалів без недоліків, тому важливо відзначити, що титанові сплави досить складні в роботі і погано піддаються механічній обробці.

Фахівці компанії Stalone знають, як уникнути труднощів і компенсувати недоліки будь-якого матеріалу, звертаючись до нас ви гарантовано отримаєте високу якість.