Міжнародне співробітництво

Автор: shatolamatДата: 13/02/2020

Міжнародне співробітництво та турбота держави про інтереси виробників – головне джерело стабільного приросту економіки. Аналіз закордонного досвіду підказує, як вивести нашу країну з колапсу.

Так, нові технології, які вже довели свою ефективність і перспективність перестають бути власністю однієї країни, а світовою спадщиною. Австралійська компанія Altech Chemicals винайшла і впровадила технологію отримання дуже чистого оксиду алюмінію – 99,99%. З іншого боку Німеччина вирішила перейняти досвід і запропонувала компанії пільги і преференції в разі будівництва заводу на території країни – в районі міста Дрезден.

На сьогодні компанія заявляє, що одного заводу їй мало і шукає, в якій ще країні Європи можна було б розмістити виробничі сили з виготовлення акумуляторів для електромобілів.

Така тісна співпраця двох країн над впровадженням нових технологій, має показати українській владі рівень конкуренції на ринку виробництва металу і металовиробів. Підтримати вітчизняного виробника і надати пільгові умови для розвитку галузі – було б правильним рішенням в умовах боротьби за ресурси.