Виготовлення вуголків

Автор: shatolamatДата: 10/08/2020

Вуголок —  елемент, який досить часто використовується в різних галузях, таких як будівництво, виробництво металоконструкцій, виробництво меблів та інших. Головне призначення вуголків — посилення ребра жорсткості і спрощення процесу монтажу.

Широко відомо, що вуголок — це металовиріб, який має Г-подібну форму. Всі вуголки можна розділити на два основних типи: вуголки нерівнополичні  та вуголки рівнополичні. Крім того існує класифікація за типорозміром і за способом виготовлення. Найчастішими матеріалами, які використовуються у виробництві вуголків, є алюміній і сталь.

Рівнополичні вуголки мають більше застосування в різних галузях. Але іноді є необхідність у використанні вуголків з різною довжиною полиць. Такі вуголки вимагають індивідуального замовлення.

Що ж стосується основних вимог до якості сталевих або алюмінієвих вуголків, то це, в першу чергу, коефіцієнт кривизни, який не повинен перевищувати 0,04%.

Компанія Stalone виробляє широкий спектр металовиробів, в тому числі і за індивідуальними замовленнями і з заданими параметрами. Ми гарантуємо якість своєї продукції, і її точну відповідність характеристикам.