расскройка металла - раскройка листового металла

Розкрій листового металу

Автор: shatolamatДата: 18/02/2021

Компанія Stalone – ваш надійний партнер в області металообробки. Ми допоможемо вам отримати заготовку саме тієї форми, яка вам потрібна. Наша компанія надає широкий спектр послуг з виробництва металовиробів та виготовлення заготовок. У тому числі ми спеціалізуємося на наданні послуг з розкроювання листового металу.

Етапи роботи по розкроюванню листового металу:

1. Підготовка проекту і створення креслень.

На цьому етапі фахівці нашої компанії аналізують вимоги замовника, вивчають параметри і вказаний матеріал. Далі створюються точні креслення, за якими будуть проводитися роботи.

2.Перевірка креслень.

Перш ніж приступити до безпосереднього розкроювання листового металу, необхідно ще раз перевірити креслення, адже контроль якості – один з фундаментальних принципів нашої роботи.

3. Розміщення заготовки на листі.

Щоб отримати заготовку потрібної форми важливо проаналізувати і оптимізувати її розміщення на аркуші металу, з тим щоб гарантувати мінімізацію відходів і найбільш оптимальне використання матеріалу.

4. Підбір технології різання металу.

Фахівці нашої компанії можуть запропонувати різні технології різання металу: плазмове різання, лазерне різання та навіть рубка металу за допомогою гільйотини. Вибір тієї чи іншої технології залежить від ряду параметрів.

5. Розкрій металу.

Цей фінальний етап базується на безпосередньому різанні листа металу і отриманні заготовки потрібної форми і розміру.