лазерная сварка - сварка металлов - заказать лазерную сварку

Особливості лазерного зварювання

Автор: shatolamatДата: 07/06/2021

На сьогоднішній день лазерна технологія є провідною і найбільш затребуваною на ринку металообробки. Її переваги очевидні, однак, як і в будь-якій справі, тут є свої особливості, які потрібно знати, розуміти і враховувати.

Фахівці компанії Stalone – професіонали своєї справи, тому завжди готові порекомендувати краще рішення. У цій статті ми хочемо розповісти вам про застосування лазерного зварювання в залежності від товщини металу.

Отже, лазерна технологія постійно вдосконалюється, тому сьогодні вже є можливість більш точно фокусувати промінь. На практиці це означає, що можна забезпечити більш глибоке проникнення лазерного променя в метал, а значить і забезпечити більш глибоке проплавлення.

Багато клієнтів прагнуть максимально використовувати таку можливість, але наш обов’язок попередити: глибоке проплавлення ефективне тільки при роботі з металами невеликої товщини.

Якщо мова йде про лазерне зварювання алюмінію, то оптимальна товщина матеріалу для глибокого проплавлення становить не більше 0,3 см. У разі роботи з низьковуглецевою сталлю, товщина металу може досягати і 1 см, однак тут якість лазерного зварювання вже буде знижуватися.