лазерная резка металла - волоконный лазер - лазерная и плазменная резки металлов - резка металла киев

Нові технології: волоконний лазер

Автор: shatolamatДата: 02/07/2021

Філософія компанії Stalone – безперервний розвиток. Сьогодні технології змінюються з неймовірною швидкістю і тим не менше за ними треба встигати! Саме орієнтація на постійний розвиток і використання нових технологій роблять нашу компанію вашим незамінним помічником у сфері металообробки.

Провідним напрямком нашої роботи є лазерна різка металу. Тому нам завжди цікаво знати, які лазерні технології сьогодні популярні в світі. На наш погляд, особливої уваги гідна технологія, заснована на використанні волоконного лазера, так як вона має ряд важливих переваг.

Вже з назви випливає, що технологічний процес безпосередньо пов’язаний з використанням волокна. У самий центр верстата поміщене волокно, яке в свою чергу занурене в рідкоземельний елемент.

Волокно дозволяє більш точно фокусувати лазерний промінь, при цьому кратно знижується ймовірність виникнення проблеми з юстируванням. Крім того, волоконні лазери виділяють більшу кількість енергії, яка виділяється з волоконної серцевини. Вирішується також і ще одна виробнича проблема – перегрівання обладнання. Волоконні лазери практично несхильний до нього.